Ikkunakalvot, kiinteistökalvot, energiakalvot - Lappeenranta, Imatra ja lähialueet

Ikkuna-, kiinteistö- ja energiakalvot - mukavuutta, kustannustehokkuutta ja turvaa.

Ikkunakalvot

Teemme ikkunakalvotuksia, johon sisältyvät erilaiset kiinteistökalvot, aurinko- ja energiakalvot sekä murto- ja turvakalvot. Ikkunakalvoilla tarkoitetaan kalvoja, joilla on jokin hyötytekijä, esim. sirpalesuoja- tai murtokalvot. Asennamme ikkunoihin myös auringonsuoja- ja energiakalvoja, jotka estävät tehokkaasti haitallista UV-säteilyä ja laskevat sisälämpötilaa kesäisin.

Kiinteistökalvot

Kiinteistökalvot ovat ratkaisut erilaisiin kiinteistöjen lasitusongelmiin kuten sisätilojen liialliseen kuumuuteen, valohäikäisyyn, haalistumiin, energiatehokkuuden parantamiseen, lämpöhukkaan sekä turvallisuuden lisäämiseen.

Energiakalvot säästävät energiaa

Energiakalvoilla pidät kesällä lämmön ulkona ja talvella lämmön sisällä. Edullisin tapa asunnon tai yrityksen toimitilan viilentämiseen kesäkuumalla on perinteinen tummennuskalvo, joka poistaa jopa 90% lämpösäteilystä.

Murto- ja turvakalvot turvaavat omaisuuttasi

Murtosuojakalvo kestää iskuja, fyysistä väkivaltaa, terävillä ja tylpillä esineillä iskuja sekä räjähdystä. Kalvoa on saatavilla eri paksuuksina. Turvakalvo kohteita ovat mm. omakotitalot, autot, kultasepänliikkeet, pankit, liikehuoneistot sekä muut julkiset tilat. Murtosuojakalvoa on saatavana myös peilikalvoyhdisteenä, jossa yhdistyy murtosuoja ja auringonlämmöntorjunta ominaisuudet.

Katso myös: Ikkunatummennukset, auton lasien tummennukset

Ota yhteyttä

Mainos-Saimaa Oy
Paalukatu 5, 53500 Lappeenranta

Puh. 05 416 1760
info@mainos-saimaa.fi
Jätä tarjouspyyntö

Ossi Lempiäinen
Puh. 0400 551 392

Palvelemme Lappeenrannan, Imatran ja koko Etelä-Karjalan lähialueella.

Katso myös tarvittaessa aineisto-ohjeistus.

Kuinka voimme auttaa?

Autamme yritystäsi erottumaan joukosta yli 30 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä