Mainosten asennuspalvelut - Lappeenranta, Imatra ja lähialueet

Asennamme ja huollamme ammattitaidolla kaikki mainokset ja opasteet.

Mainosten asennuspalvelut

Asennamme ja huollamme kaikki mainokset ja opasteet erilaisiin kohteisiin. Tarjoamme asennuspalvelun myös muualla kuin Mainos-Saimaalla toteutetuille materiaaleille. Oikein asennetut ja kunnossa olevat mainokset rakentavat positiivista mielikuvaa yrityksestäsi. Kysy asennuspalvelustamme lisää.

Banderollien asennukset

Asennamme ja poistamme asiakkaidemme banderollit ammattitaidolla vaativiin kohteisiinkin. Banderolli on näkyvä ja toimiva media silloin kun se on oikein ja turvallisesti kiinnitetty.

Mainosteippien asennukset

Asennamme näyteikkuna-, mainos-, kyltti-, kampanja- sekä ajoneuvoteippaukset ammattitaidolla haluttuun kohteeseen. Poistamme tarvittaessa vanhat teipit. Yrityksen ilmeen mukainen ja hyvässä kunnossa oleva teippaus viestii positiivisella tavalla yrityksestäsi.

Valomainosten huolto ja korjaus

Huollamme ja korjaamme yrityksesi valomainoksen sekä tarkistamme valomainoksen kiinnitykset. Huollettu ja kunnossa oleva valomainos viestii yrityksen olemassaolosta potetiaalisille asiakkaille sekä rakentaa mielikuvaa yrityksestäsi. Huolletut ja kunnossa olevat valomainokset säästävät myös energiaa.

Ota yhteyttä

Mainos-Saimaa Oy
Paalukatu 5, 53500 Lappeenranta

Puh. 05 416 1760
info@mainos-saimaa.fi
Jätä tarjouspyyntö

Ossi Lempiäinen
Puh. 0400 551 392

Palvelemme Lappeenrannan, Imatran ja koko Etelä-Karjalan lähialueella.

Katso myös tarvittaessa aineisto-ohjeistus.

Kuinka voimme auttaa?

Autamme yritystäsi erottumaan joukosta yli 30 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä